Service Pack 2 till Windows Vista är klart


sp2 Har du en engelsk Windows Vista kan du från och med idag ladda ner Service Pack 2, den andra stora uppgraderingen av operativsystemet. Förutom alla samlade säkerhetsuppdateringar som släppts sedan Service Pack 1, innehåller SP2 en del nyheter.

Bland annat finns det nu stöd för Bluetooth 2.1 samt Windows Connect Now (WCN) Wi-Fi Configuration som förenklar uppkopplingen till ett trådlöst nätverk. En annan nyhet är det nu går att bränna Blu-ray-skivor direkt i Windows utan speciellt brännarprogram.

För närvarande finns Service Pack 2 bara på de fem stora språken engelska, franska, japanska, spanska och tyska. Det går att ladda ner som en fil eller låta Windows Update eller Microsoft Update installera Service Pack 2.

Vi som har svenska versioner av Windows Vista får ge oss till tåls ett tag till. Har du en 32-bitars engelsk Windows Vista kan du ladda ner Service Pack 2 här medan de som har 64-bitars Windows Vista laddar ner sin fil här.

Service Pack 2 finns också för Windows Server 2008.


Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content