Så prenumererar du på Microsofts blogginlägg


Det finns tre sätt att prenumerera på. Enklast är att klicka på den orangea knappen uppe till höger i webbläsaren. Du vet väl att du enkelt kan prenumerera på Microsofts nyhetsblogg? Genom att klicka på RSS-symbolen i din webbläsare eller knapparna Atom 1.0 eller RSS 2.0 ovan kan du prenumerera på nyheterna i din webbläsare eller med ett speciellt program.

De flesta webbläsare har stöd för RSS och genom att klicka på den orangea RSS-knappen, blir du uppdaterad på vad som händer. Funktionen finns bland annat i Internet Explorer, Firefox, Safari och Opera. Exempel på speciella RSS-läsarprogram är SharpReader för Windows, Newsfire för Mac OS eller Liferea för Linux.

Har du Outlook 2007? Du vet väl att du har en integrerad RSS-läsare där? Genom att klicka på den orangea RSS-knappen och välja att prenumerera får du alla nya RSS-flöden direkt i din Outlook.


Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content