Microsoft utsedd till bästa arbetsplats igen


För andra året i rad har vi blivit utsedda till årets bästa arbetsplats i Europa. Great Place to Work Institute gör årligen en undersökning på företag i Europa och i år deltog 1350 företag i 16 länder i Europa. Samtliga 16 lokala Microsoft-kontor som deltog i tävlingen hamnade bland de 100 bästa företagen. Great Place to Work Institute undersöker vad de anställda på företagen tycker om sin arbetsplats vilket gör det extrakul för oss att återigen hamna högt på listan.

Under en galaceremoni i Wien på onsdagskvällen den 20 maj fick vi också European Great Place to Work Special Award i kategorierna Fairness och Pride.

I Sverige hamnade vi på andra plats efter en rad års höga placeringar på listan. Dessutom fick Microsoft i Sverige även specialpriserna ”Best Employer for Females” och ”Long Term Achievement for Trust”.


Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content