Windows Mobile Marketplace


Det finns redan nu över 20 000 applikationer utvecklade för Windowstelefoner, men det har inte riktigt funnits en "one stop shop" för att hitta dem och ladda hem.

Nu ökar möjligheterna för duktiga programmerare att tjäna pengar på mobilapplikationer och för användare att enkelt hitta och ladda hem dem.

Windows Mobile Marketplace öppnar upp och ger utvecklare 70% av intäkterna. Det kommer att kosta 800 kronor för att få sälja på marknaden, och då får man lägga upp fem applikationer per år. För att förhindra att oseriösa programutvecklare lockas för mycket får man, om man vill skapa fler än fem per år, betala 800 kronor per applikation extra.

För att uppmuntra svenska applikationer på den globala handelsplatsen anordnar vi på Microsoft i Akalla en heldag den 3 juni där vi går igenom allt kring Windows Mobile Marketplace samt hur man bygger bra applikationer. På så sätt är vi i Sverige förberedda för när Marketplace går live även för svenska utvecklare i juli.

Anmäl dig till eventet, och delta i tävlingen som Peter Wissinger hos oss utlovar.

Om du undrar något ytterligare kan du ta en titt på vår FAQ.

Bookmark and share


Comments (0)

Skip to main content