Windows 7 släpps till jul


teched Lagom fram till julhandeln blir Windows 7 klart. Det kan vi nu slå fast tack vare att många har kört testversionerna av Windows 7 och att vi har fått mycket feedback från kunder och partner. Det säger Bill Veghte på Microsoft Business Division på Microsoft när han inviger TechEd, vår konferens för utvecklare och tekniker som pågår i Los Angeles.

Innan jul kommer även Windows Server 2008 R2 att bli klart. De två operativsystemen delar många tekniker, till exempel DirectAccess och BranchCache som gör datorarbetet mer produktivt för användarna på företag och kan även bidra till att sänka kostnader.

Windows Server 2008 R2 kommer även att innehålla andra nya funktioner som File Classifications Infrastructure som är en inbyggd lösning för att hantera och klassificera filer samt stöd för upp till 64 logiska processorer.

Windows Server 2008 R2 finns nu i en Release Candidate som kunder och andra intresserade kan ladda ner.


Bookmark and share

Comments (1)

  1. Anonymous says:

    På TechEd i Los Angeles informerade keynotetalaren Bill Veghte igår 11 maj att Windows 7 och Windows

Skip to main content