Läckra bildgallerier med Silverlight


I måndags meddelade Facebook att man öppnar upp sin plattform ytterligare med Open Stream API.

Microsoft har redan arbetat tillsammans med Facebook sedan 2007 med Facebook Developer Toolkit och nu finns det anledning för utvecklare av webb- eller mobilapplikationer med en social twist där man vill integrera med Facebook att glädjas ytterligare - Microsoft kommer att erbjuda ännu bättre verktyg för att skapa visuellt läckra och avancerade applikationer snabbare än någonsin.

Ta en titt på videon om vad man kan göra med hjälp av Silverlight och Facebook Open Stream API för att t ex titta på sina Facebookbilder på ett läckert sätt. Vi har själva använt verktyget för bilderna från TechDays och du kan också använda antingen onlineversionen eller ladda ned den till din egen dator för att skapa bildgallerier offline.

Vill du veta mer kan du läsa på vår Silverlightblogg.


Microsoft shows off Facebook Open Stream API demos from Rafe Needleman on Vimeo.

Bookmark and share

 


Comments (0)

Skip to main content