Microsoft Management Summit 2009


Just nu pågår Microsoft Management Summit 2009 i Las Vegas.

Som vanligt är det en möjlighet att lära sig mer om de senaste produkterna, lösningarna och teknologierna inom IT, och hur man kan använda dem i företag. Årets fokus ligger på hur integrerade lösningar kan sänka kostnader och öka effektivitet, samtidigt som tillgängligheten ligger på topp.

Med temat “Physical - Virtual – Powerful” är det en del fokus på "molnet", något som som Bob Kelly, corporate vice president för Server and Tools Business säger är pålitligt, förutsägbart och automatiserat. Här kan du se honom tala mer om molnet, dess fördelar och vad det betyder för företag i framtiden, under sin keynote på Microsoft Management Summit.

På slutet får vi också veta hur vi skall uttala Microsofts egen lösning i molnet – Azure.

Bookmark and share

Skip to main content