Vår vision om säkerhet och trygghet på nätet


endtoendtrust2


Ett område som vi på Microsoft arbetar mycket med är säkerhet och trygghet på nätet. Internet erbjuder stora möjligheter, men det drar också till sig personer som vill dra nytta av det globala nätverket för att lura andra.


Vår vision för ett tryggt och säkert Internet är något vi kallar "End to End Trust" och vi försöker att med innovation bidra till detta genom att   t ex utveckla säkrare programvara som Windows 7 och Internet Explorer 8.


Igår höll Scott Charney, Corporate Vice President, Trustworthy Computing, och den som ligger bakom End to End Trust, sitt keynote-tal under RSA Conference. Det är en konferens i San Francisco där man pratar om säkerhet på nätet.


Under sitt tal uppmanade han bland annat användare att lära sig mer om säkerhet, genom att t ex besöka vår sida om säkerhet.


Han bad också om hjälp från allmänheten, partners och kunder att fortsätta mötas i dialog, samarbete och samförstånd för att skapa ett säkrare, mer tillförlitligt Internet för alla.


Vill du läsa mer om Scotts tankar bakom End to End Trust och vad det är kan du ta en titt på de frågor och svar som ligger uppe på Microsoft Press Pass.Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content