Bilddagboken och MySpace nya samarbetspartners för Windows Live


Från och med idag är Bilddagboken och MySpace nya samarbetspartners för Windows Live.


Det betyder att man som Windows Live-användare nu i Messenger, på Hotmail och den egna Live-sidan löpande kan se när vänner gjort uppdateringar på Bilddagboken. Det fiffiga i det hela är alltså att man bara behöver logga in på ett ställe för att hålla dig uppdaterad på vad vänner och familj gör på Internet. Bilddagboken är en webbtjänst du kan använda för att berätta om ditt liv med hjälp av bilder, med ca 1,1 miljoner användare som laddar upp 500 000 bilder dagligen.


Tidigare har man kunnat importera kontakter från bland annat Facebook och LinkedIn till Windows Live. Nu öppnar vi också upp för import av kontakter från Hi5, Tagged och så småningom MySpace, som är ett av världens största communities och har nästan 700 000 användare i Sverige.


Add people


Microsoft inleder liknande samarbeten med 20 olika partners i andra delar av världen – allt för att möta konsumenternas behov online.


För mer information om samarbetena, kontakta Martin Tivéus, Sverigechef Microsoft konsumentorganisation, mtiveus [at] microsoft.com.Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content