Microsoft är kvinnornas bästa arbetsplats


Carina Eriksson, HR Director Microsoft Sverige, carinae@microsoft.comEfter tre år på toppen landade Microsoft som god tvåa i Great Place to Works undersökning om "Sveriges bästa arbetsplatser". Vi kammade även hem specialpriset "Bästa arbetsplats för kvinnor" och som om inte detta vore nog tilldelades vi även utmärkelsen "Långsiktig bärare av tillit".

Great Place to Work Institute Sverige publicerar årligen listan över Sveriges bästa arbetsplatser. Den andra april 2009 var det dags för den sjunde upplagan. Av 86 företag och organisationer blev 26 nominerade och i kategorin "Stora organisationer" plockade vi alltså hem andrapriset.

Extra kul är att vi får priset "bästa arbetsplats för kvinnor" då vi har ett långsiktigt fokus och engagemang kring frågan såväl internt som externt. Vi värnar om jämställdhet och mångfald genom flera olika initiativ såsom exempelvis Digigirlz och Årets it-tjej.

Både E24 och IT 24 har skrivit om det.Bookmark and share

Comments (2)

  1. Anonymous says:

    För andra året i rad har vi blivit utsedda till årets bästa arbetsplats i Europa. Great Place to Work

Skip to main content