Problem med Telias mejltjänst


Vissa av Telias mejlkonton har tagits över av spammare som just nu använder dem för storskaliga skräppostutskick. Microsoft har därför valt att tillfälligt blockera de servrar varifrån skräpposten skickas. Detta gör vi för att skydda dig som använder Hotmail från skräppost.


Vi förstår att detta kan orsaka olägenheter men vi gör allt vi kan för att hjälpa Telia att komma tillrätta med problemet. Så fort Telia lyckats återfå kontrollen över de kapade kontona och stoppar skräppostutskicken kommer vi att häva blockeringen och mejlen kommer att fungera som vanligt. Detta är en extraordinär och tillfällig åtgärd som vidtagits för att skydda dig som använder Hotmail.


Mer information finns på Kundombudsmannens blogg.Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content