Windows Home Server uppdateras med Power Pack 2


Windows Home Server är kanske vårt mest okända operativsystem. Det levereras på speciella hemmaservrar från exempelvis HP och Fujitsu-Siemens och är precis som det låter, en hemmaserver.

En dator med Windows Home Server gör backup på alla datorer i hemmanätverket och samlar familjens dokument, bilder, video och musik. Dessutom är det enkelt att koppla upp sig mot servern från internet. Då kan du hämta och ladda upp dokument samt fjärrstyra datorerna i hemnätverket.

Nu släpps Power Pack 2 till Windows Home Server. Det är en serviceuppdatering vilket innebär att vi har samlat ihop alla säkerhetsuppdateringar och andra viktiga uppdateringar i ett paket. Namnet Power Pack anger att vi även lagt in ny funktionalitet.

Med Power Pack 2 blir det ännu enklare att ställa in servern för fjärråtkomst och det finns också en tätare koppling mellan Windows Home Server och datorer i hushållet med Windows Media Center. Nu kan du automatiskt komma åt delade bilder, videofilmer och musik på servern direkt i Windows Media Center.

Läs mer om nyheterna här.

Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content