Besök rymden med webbläsaren


WorldWide Telescope är ett program för Windows som gör dig till en hobbyastronom. Via datorn får du tillgång till hundratals terabyte med bilder och data om rymden och jorden och du kan se miljontals stjärnor direkt på bildskärmen. Det går också att göra guidade turer runt om i universum och se hur natthimlen såg ut för 2000 år sedan.

Nu har WorldWide Telescope kommit i en speciell webbversion som fungerar i de flesta webbläsare på det flesta plattformar. Tekniken bakom WorldWide Telescopes webbklient bygger på Silverlight 2, vår teknik för att bygga multimedieapplikationer i webbläsaren.

Webbklienten är fortfarande i alfaversion vilket betyder att det finns en del buggar kvar att rätta till.

Bookmark and share

Comments (1)

  1. Anonymous says:

    Har du drömt om att se närmare på planeterna i universum? Som vi skrev i tisdags så kan du nu utforska

Skip to main content