Idag släpps Internet Explorer 8


Idag lanserar Microsoft Internet Explorer 8, webbläsaren som tar internetanvändandet till en ny nivå. Den nya webbläsaren finns att ladda ned i svensk version från och med kl 17.00 idag på http://www.microsoft.se/ie8 och erbjuder på många sätt en smartare webbupplevelse.

Med Internet Explorer 8 blir det:

•    Enklare. Web Slices håller användaren uppdaterad om den information man bryr sig om, t.ex. sök direkt i adressfältet och få upp förslag på vad det man söker efter eller få hjälp att hitta det man söker med visuella sökningar

•    Säkrare. Förbättrat filter mot nätfiske tillsammans med skydd för cross-site scripting ökar användarens säkerhet. Internet Explorer är den enda webbläsaren med inbyggt skydd redan från början. Funktionen InPrivate browsing gör att man inte lämnar några digitala spår efter sig.

•    Snabbare. Med hjälp av Acceleratorer når Internetanvändaren det man söker med färre klick.  

Läs mer om nyheterna i Internet Explorer 8 här

Comments (2)
  1. Anonymous says:

    Om du inte är väldigt datorintresserad så kanske du inte ens tänker på den, programmet du kör just nu,

Comments are closed.

Skip to main content