Dags för TechDays


TechDaysNu är det dags för TechDays, 17-18 mars i Västerås. Som vi säger själva: "... det största evenemanget arrangerat av Microsoft i Sverige för dig som är IT-chef, tekniker eller utvecklare."


Du kan välja mellan 90 olika sessioner, med 70 olika talare, så ta en titt på agendan redan i förväg. Har du svårt att välja kan du se några av de höjdpunkter som experterna som talar under TechDays själva rekommenderar.


Eventet är nu fullbokat, men oavsett om du är på plats eller inte kan du följa vad som händer, via livebloggande av Andreas Stenhall från alltomxp och alltomvista. Han kommer att fokusera på hur man utnyttjar de nya funktionerna i Windows 7 och Server 2008 i form av guider, blandat med highlights och lite tips om nya funktioner.


Du kan också följa lite av diskussionen under TechDays genom att söka på #TechDays på search.twitter.com.


Om du som journalist är intresserad av att komma är du välkommen att kontakta pressjouren på sepress [at ] microsoft.com.Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content