Se till att den bärbara datorn förblir ”cool”


Det säljs fler bärbara datorer än stationära runtom i världen. I USA släpper vi nu ett par hårdvarutillbehör speciellt inriktade mot bärbara datorer.

Det första är Microsoft Notebook Cooling  Base, ett kombinerat ställ och kylaggregat till den bärbara datorn. Genom att ställa datorn i stället blir det bekvämare att skriva på datorn. Det går att ha stället både i knät och på skrivbordet. Stället har också en inbyggd fläkt som kyler ner datorn. Vissa datorer kan bli väldigt varma men med stället slipper man varma och svettiga ben.

Sedan lanserar vi nya färger till vår mus Arc Mouse. Nu kan man få den i frostvitt, lila, olivgrön eller marinblå som komplement till svart och röd. Musen har en speciell design, bland annat går det att fälla ihop den så att den blir riktigt liten. Det smarta med det är att den då stängs av vilket sparar på batterierna.

Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content