Svensk premiär för Microsoft Online Services


Business Productivity Online Suite, BPOS, en del av Microsoft Online Services (våra nya onlinetjänster för företag) finns nu för test i en rad länder, bland annat i Sverige.

BPOS innehåller en rad olika tjänster, bland annat för e-post, samarbete, dokumenthantering, chatt och närvarohantering samt onlinekonferens med text, ljud och video. Från och med april går det sedan att börja köpa tjänsterna som en prenumerationstjänst.

Dessutom presenterar vi Deskless Worker Suite, en budgetlösning för användare som spenderar lite tid vid en dator och som idag inte har tillgång till e-post eller intranät. Företag betalar en låg prenumerationskostnad på 26,34 kronor per användare och månad.  Under april månad släpps Deskless Worker Suite för test och köp.Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content