Microsoft Surface kommer till Sverige


Den omtalade bordsdatorn Microsoft Surface är på väg till Sverige. Det blev klart idag på världens största datamässa CeBIT.

Tänk dig ett bord vars skiva är en stor tryckkänslig skärm där du kan använda naturliga gester för att flytta och hantera objekt på skärmen. Flera användare kan samtidigt titta på bilder, göra beställningar, spela eller göra andra saker. Dessutom kan datorn känna igen saker som läggs på bordet. I USA används Microsoft Surface bland annat på Sheraton Hotel & Resorts, se video nedan.

När Microsoft Surface nu kommer till Sverige och 11 andra länder i Europa och Mellanöstern presenteras också partner som kan utveckla applikationer och lösningar för Microsoft Surface i de länderna, bland annat IT-konsulten Avanade, lagringsföretaget EMC och utvecklingsföretaget Infusion Development.
Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content