Få en demokod till nytt Xbox-spel


Vi har fått fem koder för att ladda ner en demo på spelet Ninja Blade via Xbox LIVE före alla andra.


Imorgon tisdag kommer vi att lägga ut dessa på vårt twitter-flöde på https://twitter.com/msftnyheter. Eftersom de såklart bara gäller en gång så gäller det att vara snabb! Först på måndag nästa vecka kan alla andra ladda ner demoversionen.


Ninja Blade är ett actionäventyr som utspelar sig i dagens Tokyo. Parasiter som kallas alfamaskar har dykt upp på ett mystiskt sätt och ger upphov till en våg av mänsklig förödelse när de snabbt sprider sig österut och når Tokyos stränder. När mänsklighetens framtid hänger på en tråd bildas ett exklusivt elitteam med specialkunskaper som ska hindra fiendens framfart och i slutänden rädda mänskligheten från att utplånas.


Spelet kommer att släppas nu under våren 2009 i Europa.


Uppdaterat: Så många gamers var det ännu inte på twitter verkar det som, så vi lägger ut här istället. Först att kommentera vinner en demokod. Hinner du inte bland de fem första finns chansen kanske hos Xboxflickan, Xboys, eller Gaming Mama, som också har några demokoder att lotta ut.
 Bookmark and share

Comments (11)

 1. Anonymous says:

  Vår eminenta nyhetsblogg har lagt upp ett inlägg där de delar ut fem stycken demo-koder till Ninja Blade

 2. @Johan: Du har en kod. Skicka DM till mig via feedbackformuäret på http://blogs.technet.com/microsoftnyheter/contact.aspx med din mailadress så skickar vi över den. Mvh Christofer på Microsoft

 3. @Mats Lycken, @Tomas Nilsson & @Tobias Olsson – ni har varsin kod. Skicka mail till mig via feedbackformuäret på http://blogs.technet.com/microsoftnyheter/contact.aspx med din mailadress så skickar jag över den.

 4. @Daniel: Tyvärr alla koder har gått åt för denna gång. Men håll ögonen på bloggen, vårt RSS- eller Twitter-flöde. Det är inte helt omöjligt att det kommer nya möjligheter att testa roliga saker framöver 😉 // Christofer på Microsoft

 5. Johan Sjöberg says:

  Jaha, här var det tomt. Då blir det demo kod till mig

  /Johan

 6. Ben Sadek says:

  nu har jag lagt in 6 kommentarer men inget syns detta var roligt 😛

 7. Mats Lycken says:

  Låter trevligt, jag vill gärna ha en kod.

 8. Henrik says:

  Ja, är det ingen annan som vill testa så gör jag det 🙂

  // Henrik . Lindhe @ gmail . com

 9. Tobias Olsson says:

  Och kanske en kod till mig också 😀

 10. Tomas Nilsson says:

  Men kolla, jag är en av dom första 🙂

  /Tomas

 11. Daniel Josefsson says:

  Är det en kvar eller hur ser det ut!?

  Mvh,

  daniel.josefsson@yahoo.se

Skip to main content