Länkar för att uppgradera IE6


I veckan har flera uppmärksammat det faktum att det fortfarande är många som surfar med Internet Explorer 6. Fler och fler har engagerat sig för att själva informera och uppmana till att uppgradera från IE6 till en modernare browser: t ex Internet Explorer 7. Det är vi glada för - IE6 var vi stolta över när den kom men som Stephanie Smitt Lindberg från Microsoft skriver i sin bloggpost så är åtta år evigheter när det handlar om programutveckling och Internet. Vi på Nyhetsbloggen skrev också om det tidigare.


Vi uppmanar alla att delta i vårstädningen och ger här de länkar ni kan tänkas behöva för att hjälpa andra att uppgradera från IE6.


Så all uppmuntran från oss på Microsoft - för vårt mål är alltid att surfupplevelsen ska vara snabb, smidig och säker.


Trevlig helg!Bookmark and share

Comments (3)

 1. Leif och Roger: Tråkigt att ni fått problem med uppgraderingen. Självklart ska det inte behöva vara så komplicerat. Jag skulle rekommendera att ni använder vår gratis uppgraderingssupport för Internet Explorer 7. Mer information om hur ni får hjälp finns på: http://www.microsoft.com/sverige/windows/products/winfamily/ie/iefaq.mspx

 2. Roger Nilsson says:

  Det har visat sig att det finns stora problem med att installera IE 7 på datorer. Jag arbetar som IT konsult och har på mina kundmöten mött många personer som har uppenbara problem med just denna webbläsare. Microsoft har lagt ut ett antal felsökningssidor, men dessvärre är det så att en del sidor hänvisar till registerändringar och jag anser att detta inte ska vara nödvändigt för en vanlig dataanvändare.

  Ni kan med fördel läsa mer på nedanstående länk.

  http://support.microsoft.com/kb/917925

  Mvh//Roger

 3. Leif P says:

  Jag har köpt en ny dator med XP SP3 IE6, har försökt att uppgradera till IE7 använde den på min gamla dator. Har ännu inte lyckats…

  Läst kommentarer på nätet, tydligen ett stort problem

  Har MS någon smidig lösning på problemet ?

Skip to main content