Hjälp att uppgradera IE6När Internet Explorer 6 lanserades 2001 var det den modernaste webbläsaren. Sedan dess har utvecklingen på Internet gått med rasande fart; nya tjänster, applikationer och säkerhetshot har dykt upp. Genom att uppgradera från Internet Explorer 6 till Internet Explorer 7 får man som användare en säkrare Internetupplevelse. Den ger också en smidigare surfupplevelse, bland annat med tabbar att öppna flera sidor, som man enkelt kan växla emellan, i samma fönster.


 


För er som vill hjälpa till att få fler att uppgradera från IE6, för en snabbare, säkrare och bättre surfupplevelse finns här några länkar.


 


Länk för nedladdning av IE7


 


Länk till kommande IE8

Comments (1)

  1. Anonymous says:

    I veckan har flera uppmärksammat det faktum att det fortfarande är många som surfar med Internet Explorer

Skip to main content