Se Steve Ballmers keynote live från Mobile World Congress


Som en liten påminnelse vill vi nämna att Steve Ballmer kommer att hålla sin keynote under Mobile World Congress i Barcelona nu på tisdag. Om man håller tidsschemat skall han börja kl 11.00. Keynoten kommer att handla om hur vi rör oss mot ett öppet mobilt ekosystem.


Efter keynoten blir det en session med Steve Ballmer, Olli-Pekka Kallasvuo från Nokia, Walt Mossberg från Wall Street Journal och Ralph de la Vega från AT&T Mobile där man diskuterar konceptet ”öppen”.


Se Steves keynote live hos Mobile World Congress.


Du kan också följa vad som händer under Mobile World Congress i vårt virtuella pressrum från och med måndag.

Men självklart kommer vi även att bevaka mässan via bloggen med information, video och annat som är värt att veta.Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content