Därför är Microsoft Tag det allra hetaste för din mobil


Microsoft TagVad sägs om att kunna fota en färgkod i en annons, tidning eller affär och sedan få länkar till mer information, video, musik, kartor eller möjlighet att handla eller boka biljetter? Det är möjligt med Microsoft Tag, en mjukvara som laddas ner till din mobil och som använder mobilens kamera för att skanna av färgkoden.

Microsoft Tag påminner om Aftonbladets mobiltagg och finns för närvarande bara i USA. När mjukvaran går från att vara betaversion till att bli färdig, är det inte omöjligt att Microsoft Tag även når våra trakter.Bookmark and share

Comments (2)

  1. Håller med dig Jimmy. Otroligt bra idé. Själv skulle jag inte bara vilja ha en koppling till den officiella produktsidan från tillverkaren, utan också en direktkoppling till någon tjänst såsom till exempel Prisjakt så man kan se vad andra tycker om varan, samt hur prisläget är i andra butiker som säljer samma produkt. Sedan får vi hoppas att det blir Microsoft-butiker i Sverige också. Det har vi dock tyvärr ingen vidare information om för tillfället.

    // Christofer på Microsoft

  2. Jimmy Bergmark says:

    Hoppas detta kommer stödjas i Microsoft’s kommande butiker så att om man hittar en vara man vill veta mer om kan enkelt komma till produktsidan på nätet till exempel eller bara kan spara undan för senare bruk.

Skip to main content