Här hittar du allt om säkerhet från Microsoft


Den andra tisdagen i varje månad släpper vi säkerhetsuppdateringar till vår plattform, oftast för Windows, Internet Explorer och Microsoft Office.

Microsoft har en hel del resurser på webben om säkerhet. Bland annat finns Security Central som är en samlingsplats för allt säkerhetsarbete. Den som är tekniskt intresserad kan läsa bloggen från Microsoft Security Response Center som är vår "säkerhetslarmcentral" eller BlueHat där Microsofts säkerhetsexperter samarbetar med externa experter. De som lever och andas med IT-säkerhet får sitt lystmäte tillfredsställt på Security Research & Defense.


Glöm för all del inte vår svenska säkerhetswebb där du hittar allt från hur du skyddar barn från internethot, verktyg för att skydda hemdatorn samt information riktad mot IT-proffs.Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content