Företag kan göra mer relevanta sökningar


Att snabbt kunna göra sökningar i företagets system, oavsett om det handlar om rena filsökningar eller sökningar inuti system och databaser, är viktigt för många organisationer. Istället för att fråga kollegorna efter dokument är det smidigare att låta en intern sökmotor göra jobbet.

Det har vi på Microsoft tagit fasta på med introduktionen av FAST Search for SharePoint och FAST Search for Internet Business. Den förstnämnda är en sökmotor för att hitta information som finns i SharePoint-system och den andra är för de som vill bygga sökdrivna webbapplikationer.

Nedan kan du se en video där Microsofts Kirk Koenigsbauer intervjuas om förvärvet av norska FAST för ett år sedan och dagens produktnyheter.
Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content