Business intelligence integreras i SharePoint


Microsofts produkt för att hantera styrkort och analysmöjligheterna runtomkring, Office PerformancePoint Server 2007, kommer att integreras i Office SharePoint Server Enterprise.

Förändringarna speglar Microsofts strategi där alla i en organisation ska kunna få tillgång till business intelligence, till skillnad från traditionella verktyg där bara ett fåtal har tillgång till beslutsstöd och planering.

I sommar släpps Service Pack 3 av PerformancePoint Server 2007 men efter det kommer den fristående produkten inte längre att uppdateras. Microsoft kommer att hjälpa alla befintliga kunder under övergångsperioden.

Här kan du se en video med Microsofts Guy Weismantel som förklarar förändringarna.


Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content