Seadragon nu för iPhone


Microsoft Live Labs släppte lagom till lucia en försmak av tekniken Seadragon för iPhone.

Seadragon på iPhoneSeadragon är en teknik som gör det möjligt att visa grafik och foton i enormt hög upplösning oberoende av bildskärmsstorlek, filstorlek eller bandbredd på nätverket. Sedan tidigare finns Seadragon tillgänglig på Windows-plattformen i applikationen Photosynth, genom Deep Zoom i Silverlight, i Microsoft Surface samt i en Ajax-version.


 Seadragon är fortfarande en experimentell teknik och målet för Live Labs är att göra den tillgänglig så brett som möjligt på så många olika plattformar som möjligt som en del av testerna. I planen ligger även att göra tekniken tillgänglig på Windows Mobile.

Ladda hem och testa Seadragon för IPhone från AppStore.
Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content