Windows Vista – Guidelines för applikationer och hårdvara


Hej,


Om du utvecklar applikationer, bygger hårdvara eller ställer krav på andra som gör det bör du ta dig en titt på våra guidelines för Vista.


"Windows Vista Logo for software" handlar om hur du skriver applikationer för att följa våra krav på hur en välskriven applikation bör fungera på Windows Vista. Som utvecklare/leverantör är det mycket bra att känna till och följa dessa riktlinjer. Som kravställare bör du nyttja denna information när du ställer krav på dina leverantörer. Mer information hittar du här.


"Windows Vista Logo Program: Proposed Requirements for Hardware" handlar om motsvarande fast för hårdvara. Mer information hittar du här.


Vår generella Windows Vista Winlogo site hittar du här.


"Windows Vista UX Guidelines" handlar om designprinciper, text, fönster och utseende. Allt för att applikationen skall passa så bra som möjligt med Windows Vistas gränssnitt. Denna guide laddar du ned här.


Det är dags att börja skriva Windows Vista optimerade applikationer eller ställa krav på att andra gör det! 😉


MVH/Mathias

Comments (0)

Skip to main content