User State Migration Tool 3.0 (USMT)


Hej,


Vi kommer att släppa en uppdaterad version av "User State Migration Tool (USMT)" som är fokuserad på att migrera inställningar från tidigare Microsoft operativsystem till Windows Vista. För tillfället finns det en "beta 2" av USMT 3.0.


Nyheterna i den nya versionen kan du hitta här och den generella informationen hittar du här.


Notera att vi inte längre stödjer migering från Windows 95/98/Millenium/NT4. Detta beror givetvis på att dessa operativsystem inte längre supportas. Det är viktigt att migrera från ett operativsystem innan det är osupportat.


Du kan migrera inställningar till både XP och Vista men inte till Windows 2000 med denna version. Behöver du denna funktionalitet kan du titta på den nuvarande versionen av "USMT" som heter 2.6.1.


MVH/Mathias

Comments (0)

Skip to main content