Office 365 på din smartphone


Office 365 giver den bedste produktivitet i Skyen på tværs af din PC, smartphone og browser. Office 365 er designet med nutidens mobile brugere for øje, og det at være produktiv er nu om dage ensbetydende med at kunne arbejde når du på farten, også når du er uden din PC.

For dig der er på farten, er det afgørende at kunne arbejde med din Indbakke, din kalender, dine kontaktpersoner og dine opgaver for at du kan være produktiv. Om det så er at tygge dig igennem dine e-mails i en taxa eller finde plads til endnu et møde i din kalender – så betyder det at kunne presse det meste ud af hvert minut du er på farten, at du er bedre forberedt, bedre informeret og på forkant med din Indbakke.

Office 365 understøtter Active Sync, en fælles e-mail-protokol, der giver mulighed for tovejssynkronisering af dine informationer på tværs af de fleste smartphone platforme, herunder Windows Phone, iPhone, Android, Blackberry og Nokia (Symbian). I tabellen nedenfor kan du se hvilken funktionalitet der understøttes på de enkelte smartphone platforme:

Feature

Windows 
  Mobile 6.x

Windows 
  Phone 7

iOS
iPhone/iPad

Nokia 
  (Symbian)

Android 
  2.0

Palm OS

BlackBerry 4.X
and above
 

Push Email

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Email Sync

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Calendar Sync

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Contacts Sync

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Tasks Sync

Yes

No

No

Yes

No

Yes

Yes

Remote Wipe

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Sync Multiple Folders

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

GAL Lookup

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

SSL Encrypted Transmission

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Auto-Discovery

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

No

Yes

Pin Reset

Yes

No

No

No

No

No

Yes

Comments (3)
  1. Will be on Mango…

  2. oscar says:

    Why haven't you fixed the Task sync jet ? 🙁

  3. oscar says:

    Why haven't you fixed the Task sync jet on the WM 7 phone ? 🙁

Comments are closed.

Skip to main content