Licensrettigheder i et On-Premises og Office 365 miljø


Mange har (med rette) undret sig over en formulering på vores danske Office 365 side omkring licensrettigheder. På siden står "Licensrettigheder, som giver brugeradgang til Exchange Server, SharePoint Server og Lync Server installeret on-premise (inkluderer ikke on-premise server licenser)". Denne tekst har medført en del henvendelser. Det er en lidt uheldig oversættelse af den amerikanske tekst "License rights to access on-premises deployment of Exchange Server, SharePoint Server and Lync Server".

Det handler om duale rettigheder. Hvis en virksomhed har brugere på en on-premises server såvel som brugere på en Office 365 service må sidstnævnte tilgå informationer på on-premises serveren.

Det betyder f.eks. at en virksomhed kan have folk til at producere indhold på deres on-premises SharePoint - ting som ikke er dækket af feature sættet på SharePoint Online, f.eks. integration med ERP systemet - og samtidig have den fordel at SharePoint Online brugere gerne må tilgå disse ting på on-premises serveren. Det kan resultere i et andet prispunkt for den samlede løsning.

Vi arbejder på at få publiseret en bedre oversættelse.

Comments (0)

Skip to main content