Gjør deg klar for Nordic Infrastructure Conference (NIC)


NIC Cloud Edition arrangeres for tredje gang den 16.-17. januar 2014. Da fylles Oslo Spektrum til randen med 1500 IT-profesjonelle. Konferansen har status som bransjens møteplass, med høy kvalitet på *** og gjennomføring.

NIC Cloud Edition tilbyr en unik mulighet til å ta et teknisk dypdykk inn i det brede spekteret av eksisterende og nye produkter, blant annet: 
   •   Cloud Services (Office365, Windows Azure) 
   •   System Management x 2 (System Center & third-party products) 
   •   Server & Client (Server 2012r2 & Windows 8) 
   •   Unified Communication (Lync & Exchange 2013) 
   •   Virtualization (Hyper-V, VMware & third-party products)

Møt spesialist-teamet: Nyström, Arwidmark og Agerlund!

NIC Cloud Edition gir deg en unik opplevelse! For første gang i konferansesammenheng kan du følge dannelsen av et nytt firma, den fiktive ViaMonstra-organisasjonen. Gjennom fem påfølgende live- sesjoner vil topp-guruene Kent Agerlund, Mikael Nystrom og Johan Arwidmark implementere en dynamisk infrastruktur basert på Windows Server 2012 R2 og ConfigMgr 2012 R2.

Tilbring en dag med på NIC og hør hvordan de bygger Datasenteret @ViaMonstra fra ingenting til en solid System Management løsning som muliggjør moderne drift og lever opp til dagens og morgendagens økende krav.

Se oversikt over flere sessioner her

Kjøp din NIC billett fra Microsoft og få 10% rabatt på ordinær pris. Ta kontakt med din kontaktperson hos oss. For helsesektoren sin del er det:

Lars Nakkerud, lars.nakkerud@microsoft.com, mobil:41521524

 

Comments (0)

Skip to main content