Endelig her – Windows Server 2012 Release 2 og System Center 2012 Release 2!


  
Ett år etter lanseringen av det nye operativsystemet Windows 8 lanserte Microsoft neste versjon; Windows 8.1.
18. oktober kom også en ny versjon av server- OS, Windows Server 2012 R2! Windows Server 2012 R2 er allerede industriledende i sin klasse og har omfattende ny funksjonalitet innenfor virtualisering, cluster, lagring og plattform. Samtidig lanseres management produktet System Center, som med sin lange erfaring innenfor datasenter og klient-management når høyt opp blant de beste. Ny funksjonallitet er deployment av Windows 8.1 og Mobile Device Management (sammen med nye Windows Intune). 
 
Microsoft re-introduserer samtidlig konseptet «The Microsoft Cloud OS» som er en Hybrid Cloud-løsning for alle mellomstore til store kunder og partnere i Norge, denne løsningen innholder nye versjoner av våre datasenterprodukter: Windows Server 2012 R2, System Center 2012 R2 og Windows Intune («Wave F») sammen med Windows Azure Infrastructure As A Service.
Comments (0)

Skip to main content