Webinarer på Nye Office, Windows 8 & Windows Server 2012


Vi starter nå opp med Webinar serier innenfor Windows 8, Nye Office og Windows Server 2012. Webinarene holdes onsdag-fredag fra 09:00 – 10:00

Windows 8 møter
deg med en helt ny startskjerm du kan tilpasse med alt det du er opptatt av. Dine apper og ditt innhold er alltid tilgjengelig – uavhengig om du bruker PC eller nettbrett, uansett hvor du er. Vi har nå satt opp en webinar serie som holdes på torsdager og tar deg gjennom forskjellige aspekter ved Windows 8.

Windows Server 2012
er det største løftet Microsoft har tatt innenfor et server-os noen sinne. Med et utall nye funksjoner og muligheter minner Windows Server 2012 mer om en revolusjon enn en videreføring av gammelt system. Vi har nå satt opp en webinar serie som holdes på onsdager.

Nye Office
og tilhørende samhandlingsløsninger for bedriftsmarkedet lanseres 27. februar. De kjente Office programmene samt samhandlingsløsningene SharePoint, Lync, Project og Visio er alle forbedret med en rekke nye funksjoner og muligheter. Webinar serien holdes på fredager og tar deg innom alt som er nytt i Nye Office og hvilke fordeler det gir deg.

Les mer og meld deg på webinar her: Windows 8, Nye Office og Windows Server 2012

Comments (0)

Skip to main content