Business Intelligence & Analytics Fagdag 2013 7. mars


Business Intelligence & Analytics Fagdag 2013 
  
Sammen med en av verdens fremste eksperter på Business Analytics, Rafal Lukawiecki, dyktige foredragsholdere og gode partnere har Microsoft laget en spennende agenda som gir deg siste nytt innenfor BI, Business Analytics og Big Data. Erling Røed Larsen gir deg sitt syn på hvorfor produktivitet er så viktig – ikke bare for land, men også for bedrifter og enkeltpersoner. Vi får i tillegg høre spennende historier og erfaringer fra virkeligheten. 

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å fordype deg i disse fagområdene og lære mer om hvordan du og din bedrift kan komme i gang med verktøy du kjenner fra før.

Det blir i tillegg satt opp en helse rettet fagdag på området dagen før, 6. mars. Invitasjon kommer.

 

Les mer og meld deg på her

Comments (0)

Skip to main content