Microsoft webinarer frem til jul


Hold deg oppdatert fra kontorstolen din

 Meld deg på Microsofts webinarer og du holder deg oppdatert på en svært enkel og behagelig måte.

 

Dato: 9. november
Tema: Windows Server 2012


Den 4. september ble Windows Server 2012 lansert: Dette er det første operativsystemet skreddersydd for nettskyen. Bli med og lær mer om hvorfor virtualisering ikke lenger er nok og hvordan du kan administrere én server like lett som 100.

Les mer og meld deg på her

Dato: 13. november
Tema: Microsoft Dynamics ERP


Micosoft gir deg en overordnet presentasjon av Microsofts ERP løsning for små- og mellomstore virksomheter. Microsoft Dynamics NAV leverer en omfattende forretningsløsning som enkelt kan integreres med dine nåværende løsninger.

Les mer og meld deg på her

Dato: 16. november
Tema: Identitet og databeskyttelse/-sikkerhet


Beskyttelse av data og klassifisering av dataenes viktighet er kritisk, spesielt når dataspredning og bruk av ulike devicer som smartphones og nettbrett er en del av vår hverdag.

Les mer og meld deg på her

Dato: 23. november
Tema: Privat Cloud


Det er på tide å få et mer konkret syn på verdien av nettskyen og "det nye datasenteret". Med dette webinaret vil Microsoft av-mystifisere nettskyen, vise hva gevinstene av et dynamisk datasenter er og hvilke strategiske valg virksomheter står overfor i tiden som kommer.

Les mer og meld deg på her

Comments (0)

Skip to main content