Videra arrangerer en virtuell helsedag i Oslo 17. April 2012


Flemming Graversen 12:47
Videra arrangerer en virtuell helsedag i Oslo 17. April 2012

Videra arrangerer en virtuell helsedag i Oslo 17. April 2012. Hensikten med dagen er å presentere nye løsninger for eldre og virtuelle helsetjenester.

Microsoft vil snakke om å bruke applikasjoner i en visuell kommunikasjonsverden, Hjelp24 vil snakke om å få hjelp når du trenger det, Høgskolen i Bergen vil snakke om utdanning av sykepleiere, Seniornett vil snakke om å bruke teknologi for å kunne bo hjemme lengre, Laurea University, Finland, vil snakke prosjektet de har gjort på Safe Home, Videra vil snakke om digitale informasjonssystemer og video kommunikasjon med dedikerte løsninger for eldre.

Link til arrangementet er her:

http://www.videra.com/sitenews/view/-/nid/84/ngid/1

Comments (0)

Skip to main content