MSDN & TechNet Live våren 2011


MSDN & TechNet Live våren 2011

 

I vårens runde av MSDN & TechNet Live samarbeider Microsoft med teknologi-brukergruppene for utviklere og IT-teknikere; Norwegian .Net User Group (NNUG) og Microsoft Technology User Group (MTUG). I fellesskap har vi utviklet en agenda som er skreddersydd kundenes og brukernes. I tillegg har vi også gleden av å tilby et helt nytt, strategisk spor for IT-ledere. Vi har veldig gode forelesere med oss også denne gang, fra både Crayon, Atea, Capgemini, EDB, NNUG, Sandviks og Microsoft, og noen stikkord på teknologier er: HTML5, Silverlight 4, Windows Phone 7, Lync, VDI, System Center, Office 365 og PowerShell.

 

På MSDN og TechNet Live får du:

·         Den siste oppdateringen innenfor infrastruktur og utvikling

·         Dyp teknisk trening levert av gode foredragsholdere

·         Strategisk innsikt i Microsofts teknologier og løsninger

·         Muligheten til å møte våre partnere og andre IT-folk

 

Klikk her for:  MSDN - Agenda og påmelding | TechNet - Agenda og påmelding

 

| Bergen: 22. mars | Stavanger: 24. mars | Trondheim: 28. mars | Oslo: 31. mars |

 

Comments (0)

Skip to main content