Microsoft Search Server 2008 og Microsoft Search Server 2008 ble lansert 3. mars


Den 3. mars ble Microsoft Search Server 2008 (MSS) og Microsoft Search Server 2008 Express (MSS Express) lansert i forbindelse med SharePoint Conference 2008. RTM versjonen av Search Server Express og trial versjonen av Search Server er tilgjengelig for nedlasting her.


Search Server (og Express) krever WSS3 i bunnen. Dersom du har WSS3 installert på serveren fra før vil den oppgradere søkemotoren til WSS til å benytte Search Server sin motor istedet. Dersom du har WSS2 idag. må du installere WSS3 parallelt, evt oppgradere til WSS3.


 BM IKKE installer denne dersom du benytter MOSS. Det vil komme en oppdatering til MOSS senere som vil oppgradere søkemotoren til denne generasjonen Search Server.

Comments (0)

Skip to main content