Lähde vuoden tärkeimpään kumppanitapahtumaan WPC 2014-konferenssiin 13.-17.7.2014 Washingtoniin – säästä 200$ ilmoittautumalla nyt!


Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC) on vuosittainen globaali konferenssi Microsoftin kumppaneille. Washingtonissa verkostoidut ja luot yhteyksiä, kuulet busineksen kasvun mahdollisuuksista ja näet uusinta teknologiaa. Luvassa on huikea ohjelma ja uskomaton Yhdysvaltain pääkaupunki. Tämä täytyy päästä kokemaan paikan päälle!

Lähde vuoden tärkeimpään kumppanitapahtumaan WPC 2014-konferenssiin 13.-17.7.2014 Washingtoniin. WPC 2014 tarjoaa parhaan mahdollisuuden yhteisen liiketoiminnan menestystekijöihin. Tapahtuma tarjoaa todellisia esimerkkejä pilvipalveluista, roadmap -tietoa tulevasta ja esittelee Microsoftin tuotteiden ja ratkaisuiden kilpailuetua kumppaneiden kannattavuutta unohtamatta. Pääset tutustumaan myös uusiin innovatiivisiin laitteisiin.

Joka vuosi noin 100 suomalaista kumppaniemme edustajaa ja päättäjää vierailee WPC:ssä päivittämässä liiketoimintasuunnitelmiaan, verkostoitumassa ja rakentamassa kansainvälisiä kumppanuuksia.  Vuosi 2014 on varmasti yksi mielenkiintoisimpia pitkään aikaan, ja toivottavasti voimme myös tänä vuonna nostaa n. 14.000 kansainvälisen osallistujan joukosta esille suomalaista teknologiaosaamista ja menestystarinoita!

www.digitalwpc.com

 

http://image.email.microsoftemail.com/lib/fec4157370600174/m/2/FIN_40151_001_webversion.html


Comments (0)

Skip to main content