Kumppanityytyväisyyskysely käynnistyy maaliskuussa (4.3-12.4)


Maaliskuussa saat sähköpostiisi tyytyväisyyskyselymme. Tyytyväisyyskyselyn  avulla haluamme saada sinulta palautteen siitä, miten olemme työssämme Suomessa onnistuneet ja mihin asioihin toivot meidän jatkossa kiinnittävän huomiota.
Tämä on kaikkein tärkein palautekanavamme sinulta. Se vaikuttaa suoraan siihen mitä teemme. Siksi toivommekin, että käytät ajastasi 15-20 minuuttia  vastaamiseen. Heti kyselyn alussa on kysymys "Kuinka tyytyväinen olette Microsoftiin yleensä",  käyttämällä ääripäitä saat parhaan hyödyn palautteestasi ja me pystymme myös  täällä meillä parhaiten edistämään niitä asioita, joista annat palautetta. 

Antamallasi palautteella on aidosti merkitystä. Edellisen kyselyn jälkeen olemme  uudistaneet Microsoft Partner Network-kumppaniportaalin, vahvistaneet tukipalveluita entisestään ja tiedottaneet kumppaneille kumppaniohjelman eduista entistä aktiivisemmin.
 

Haluamme kiittää jo etukäteen osallistumisesta. Me Suomen Microsoftilla  lupaamme, että tuloksia käytetään kokonaisvaltaisesti toimintamme kehittämiseen  ja sitä kautta entistä parempaan palvelukokemukseen kumppaneillemme.


Comments (0)

Skip to main content