Uusi Office – ratkaisumyyntikoulutus kumppaneille 24.1. klo 9-16


Uusi Office on  mahdollisuus

  • Paras tuottavuus  kaikilla laitteilla: Kosketuksella, kynällä, hiirellä ja näppäimistöllä.  Käyttäjäkohtainen lisensointi ja asiakirjat kulkevat aina mukana kaikilla  laitteillasi.
  • Hyödynnä  yhteisöllisyyden mahdollisuudet: Sujuva yhteistyö uutissyötteiden, yhteisöjen  ja mikroblogauksen avulla. Viesti uudella tavalla mm. usean henkilön välisen  HD-videon ja -äänen sekä Skype-integraation avulla. Alenna matkustamisesta,  videoneuvotteluista ja puheluista syntyviä kustannuksia.
  • Turvallinen ilman  kompromisseja: Auttaa suojaamaan organisaation kriittiset tiedot ja  noudattamaan yritys- ja viranomaismääräyksiä.
  • Vapaus  valita - itse ylläpidettynä tai pilvipalveluna: Pienentää käyttöönotto,  päivitys- ja ylläpitokustannuksia. Perinteisen käyttöönoton ohella Officen  asennus työasemiin pilvestä onnistuu muutamissa minuuteissa  streaming-teknologialla. Mahdollistaa joustavan online-palveluiden käyttöönoton  ja alemmat operatiiviset IT-kustannukset yhtenäisten hallintatyökalujen avulla.

Tervetuloa kuulemaan lisää Uusi Office -ratkaisumyyntikoulutukseen 24.1.2013! Tilaisuus pidetään Microsoft Oyn tiloissa, osoitteessa Keilaranta 7, 02150 Espoo. Osallistumalla saat parhaat vinkit Uusi Office -ratkaisumyyntiin sekä kumppaneiden liiketoimintamahdollisuuksiin.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Lue lisää: http://www.microsoft.com/finland/subscribe/edirect/fy13/20122012_uusioffice.html


Comments (0)

Skip to main content