Nyt Microsoft Sharepoint 2013 Ignite -koulutukset Suomessa!


Mitä uutta Sharepoint 2013 tuo tullessaan? Tule ensimmäisten joukossa opiskelemaan uuden Sharepoint 2013 ominaisuudet ja erityispiirteet. Kurssien kouluttajat olivat mukana Microsoftin järjestämässä Sharepoint 2013 Ignite Train to Trainer -koulutuksessa USA:ssa ja nyt he toteuttavat sekä IT Pro että Developer Sharepoint 2013 Ignite -koulutukset Suomessa. Ilmoittaudu nyt joko Onsight Helsingin IT PRO tai Developer Ignite-koulutukiin tai Sovelton IT PRO Ignite -koulutukseen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kouluttajina toimivat IT PRO Sharepoint 2013 Ignite kurssilla Onsight Helsingissä Antti Roine ja Soveltossa Heikki Bergius ja Developer Sharepoint 2013 Ignite-kurssilla Onsight Helsingissä Jussi Roine.

Onsight Helsingin IT PRO Sharepoint 2013 Ignite -kurssin ohjelma ja ilmoittautuminen

 

Onsight Helsingin Developer Sharepoint 2013 Ignite-kurssin ohjelma ja ilmoittautuminen

Sovelton kurssin ohjelma ja ilmoittautuminen


Comments (0)

Skip to main content