Small Business –kompetenssin uusi Office 365 -testi syyskuussa


Uusi Small Business –kompetenssi julkistettiin kesällä.  Kompetenssi soveltuu hyvin kumppanille, joka tarjoaa PK-sektorin asiakkaille Microsoftin Windows 7-, Windows SBS-, Office 365 ja Windows Intune -ratkaisuja.

Kumppaneilta saadun palautteen pohjalta olemme päätyneet vaihtamaan sertifiointivaatimuksena olevan Office 365 –testin. Nykyinen sekä Silver- että Gold- tasolla vaatimuksena oleva testi 70-323  Administering Office 365 korvataan uudella testillä 74-324 Administering Office 365 for Small Business. Uusi testi on suoritettavissa syyskuun puolivälissä.

Testi 70-323 Administering Office 365 tulee jatkossa olemaan yksi valinnaisten testien vaihtoedoista. Mikäli kumppanilla on aktiivinen Small Business Silver- tai Gold –komptenssi, kannattaa huomioida että uusi testi tulee olla suoritettuna seuraavaan vuosipäivään mennessä.

Lisätietoja Small Business -kompetenssista (edut ja vaatimukset) lötyvät kumppanisivustolta: Small Business


Comments (0)

Skip to main content