Microsoft Worldwide Partner Conference 2012 –tuliaisia


Torontossa järjestettiin heinäkuussa vuosittainen Microsoftin Worldwide Partner Conference. Tilaisuus oli 16 000 osallistujalla suurin koskaan, mikä on osoitus kumppaniyritysten kasvavasta kiinnostuksesta yhteiseen liiketoimintaan. Suomesta mukana oli 150 kumppania ja microsoftilaista.

WPC:n teema oli uusi aikakausi (The New Era – Together). Sitä tuleva vuosi tulee todellakin olemaan Microsoftille ja meidän kumppaneillemme. Vuoden mittaan julkistamme ennennäkemättömän määrän uusia tuotteita ja palveluita. Windows 8:n myötä näemme uusia laitteita ja käyttötapoja, joilla käytetään uusimpia versioita tuottavuus- ja liiketoimintaratkaisuista yhdistettynä pilvipalveluihin. Palvelemme yhdessä asiakkaita ja käyttäjiä aivan uusin tavoin. Tämä kaikki luo mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvuun.

WPC:n tuliaisiksi kumppanimme saivat katsauksen keskeisiin prioriteetteihimme, joita ovat seuraavat:

  1. Windows 8 onnistunut ja innostava lanseeraus ja yrityssovellusten ekosysteemin luominen kumppaneiden kanssa
  2. Tuottavuusratkaisujen tuominen asiakkaille Office 365 - tai kumppaneiden pilviratkaisuilla
  3. Palvelinratkaisujen nykyaikaistaminen ja pilvivalmiuksien luominen Windows Server 2012 avulla
  4. Windows 7/8 ja Office -käyttöönotot asiakasyrityksissä (ja kumppaneilla itsellään). Windows XP:n elinkaari on lähestymässä loppuaan ja nyt on viimeinen hetki saattaa käyttökokemus nykyaikaan.
  5. Tuoreimpien tuotteiden ja palveluiden saatavuus asiakkaille uusimmalle heidän käyttöoikeussopimuksensa ajoissa ja ylläpidon sisältävinä
  6. Uusien liiketoimintaratkaisujen luominen Business Intelligence, Voice, CRM/ERP –alueille

Tuleva vuosi tulee olemaan erityisesti uuden oppimisen vuosi ja samalla toimeenpanon vuosi. Nyt on aika laittaa suunnitelmat toteen ja aloittaa uusi aikakausi yhdessä.

Hauskaa ja menestyksekästä syksyä.

// Markku Pulkkinen, johtaja, keskisuuret asiakkaat ja kumppanit


Comments (0)

Skip to main content