Kevään viimeinen Luova ratkaisumyyntikoulutus: Terästetty Windows -työasema 27.4 – vielä ehdit mukaan!


Terästetty Windows-työasema, ke 27.4.2011 klo 8:30-12:00

Windows-tuotteet ja -palvelut ovat miljoonien suomalaisten käytössä päivittäin. Monet kuluttajille tutut laitteet ja palvelut maistuvat hyviltä myös organisaatiokäytössä mutta samalla on hyvä varmistaa, että yrityksen sovellukset toimivat suunnitellusti ja ympäristö on asianmukaisesti hallittu. Tiesitkö jo, että tulevaisuudessa Windows-käyttöjärjestelmää voidaan hyödyntää myös aiempaa pienemmissä, hyvin vähän virtaa vaativissa laitteissa? Kokonaisuudessaan Windows tuo leivän monille suomalaisille kumppeneille mm infrastruktruurin uudistamisen, sovellusten yhteensopivuuden varmistamisen, käyttöönottoprojektien läpiviemisen, virtualisointiprojektien, laitteiden uusimisen ja koulutuksen myötä. Tule kuulemaan miten terästät asiakkaidesi Windows-kokemusta!

Agenda: http://www.microsoft.com/finland/subscribe/edirect/fy11/15032011_myynti.html

Tervetuloa!


Comments (0)

Skip to main content