Techdays-tapahtuma 31.3.-1.4. – kumppaneille omaa ohjelmaa


Techdays-tapahtuma on taas täällä. Tilaisuudessa on kumppaneille oma träkki, jossa käydään ajankohtaista asiaa kumppaniohjelmaan, osaamisen kehittämiseen ja pilviohjelmiin liittyen. Omat puheenvuorot ovat myös Partner Technical Services (PTS) -tukipalveluilla sekä koulutuskumppaneilla. Koulutuskumppaniden puheenvuoroissa käsitellään osaamisen kehittämistä ja sieltä löytyvät niin pilvipalvelut kuin Windows Phone 7 -aiheet. Träkki on täynnä loistavia, ajankohtaisia puheenvuoroja molempien päivien ajan. Tarkemman träkin sisällön löydät tästä: http://www.microsoft.com/finland/techdays/2011/ohjelma.html

Taukojen aikana voit käydä tutustumassa sertifiointiklinikkaan. Siellä koulutuskumppaneiden MCT-kouluttajatohtorit auttavat sinua oppimispolun löytämisessä ja he kirjoittavat reseptin sertifiointikokonaisuuden täydentämiseksi. Hyödynnä tohtoreiden ammattitaito oman koulutussuunnitelman tekemisessä!

Tilaisuudessa puhuu myös Aalto Yliopiston myynnin professori Petri Parvinen osaamisen kehittämisestä perjantaina 1.4. klo 13:10 -14:10 salissa 208 aiheella: Taloustieteilijän näkökulma oman IT-osaamisen kaupallistamiseen. Tätä ei kannata ohittaa!

Tauoilla voit nähdä myös sertifiointitarinavideon Talvipuutarhan seinällä. Kuvaamme kolme erilaista menestystarinaa sertifiointien vaikutuksesta ja näette ne videoina tapahtumassa.

Nähdään Techdays-tapahtumassa!


Comments (0)

Skip to main content