Vaikuta Microsoftin toimintaan


Kevät on jälleen lähellä ja eräs kevään merkeistä on kahdesti vuodessa tehtävä tyytyväisyyskyselymme, joka on saattanut tulla myös sinun sähköpostiisi. Kyselyn avulla haluamme saada asiakkailtamme ja kumppaneiltamme palautteen siitä, miten olemme työssämme onnistuneet. Tämä on kaikkein tärkein palautekanavamme, joka vaikuttaa suoraan siihen mitä teemme.

 

Jos olet saanut kyselyn, se on tullut postilaatikkoosi osoitteesta Feedback@e-mail.microsoft.com otsikolla ”Mielipiteenne auttaa Microsoftia kehittämään yhteistyötä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa”. Käytäthän hetken aikaasi ja kerro meille mielipiteesi.

Vinkki: Jotta saat palautteellesi kaikkein eniten painoarvoa - sinun kannattaa olla joko hyvin tyytyväinen tai tyytymätön, eli käyttää ääripäitä.

 

Toivomme, että autat meitä edelleen kehittymään paremmin sinua palvelevaksi tiimiksi.

 

Ole siis ääripäissä ja anna palautteesi kuulua.

//Marika Kotola


Comments (0)

Skip to main content