Flere nyheter for Windows 7


En kjapp oppsummering av de to siste dagenes nyheter rundt Windows 7

 • Windows 7 og Windows Server 2008 R2 SP1 lansert
  • For Windows 7 er dette en samling av tidligere patcher
  • For Windows Server 2008 R2 er det viktigste en oppdatering av Hyper-V, som gir Dynamic memory funksjonen og en oppdaterinf for RDP som gir ny funksjonalitet kalt RemoteFX, virtualisering av GPU’er på serveren for å gjøre grafisk rendring på skjermkort for dette formålet.
  • Tilgjengelig for Volum kunder og MSDN/Technet ab. fom 16. Februar. På Windows Update 22. Februar
 • Microsoft Bitlocker Administration and Monitoring (MBAM)
  • Etterhvert et nytt tilskudd til Desktop Optimization pack som gir bedre kontroll med Bitlocker, automatisert utrulling, forbedret håndtering av recovery keys, rapportering av status og ikke minst mulighet for standard bruker til å sette egen PIN kode.
  • Beta blir tilgjengelig, skriv deg på lista her for å bli varslet her
 • Internet Explorer 9 Release Candidate
Comments (0)

Skip to main content