App-V oppdatering


 

Office 2010

Tenkt på å virtualisere Office 2010 med App-v? Isåfall har vi et kit som kan hjelpe deg litt. Det sørger for å bedre integrasjonen med OS selvom Office er virtualisert og har komponenter som kan installeres fysisk på OS’et for å gi søke integrasjon og indeksering av office filer, URL redirigering til Outlook, print driver for å skrive til OneNote m.m. Og ikke minst støtte for den nye volumlisens aktiveringa.

Du finner det her: I tilleg kan det være verdt å ta en kikk på support artikkelen med oppskrift på Office 2010 virtualisering. 

 

Sequencing

Greit med litt ekstra hjelp under Sequencing? Sjekk ut App-v Superflow, workflow basert dokumentasjon med mye detaljer.

LoginConsultants OSD editor kan også være et godt verktøy får OSD filene skal finpusses på. De har også et verktøy for feilsøking av virtuelle applikasjoner, ADM mal og en Add-on til sequenceren som visstnok skal gjøre prosessen lettere. (Migration Tool, ikke fått testet den selv ennå). Alt er gratis og krever bare registrering, du finner det her

 

VDI

Til slutt, om du skal bruke App-v i en VDI løsning, ta en kikk på hvordan du får til Shared Cache. I all enkelhet gjør det at VDI klientene kan dele cache, omtrent som brukere på en Terminal Server med App-v gjør, noe som gjør at det går raskere å få opp VDI klienten. Og skal du bruke en VDI løsning der hver bruker ikke har sin private virtuelle klient, men at du oppretter en ny instans for hver brukertilkobling, så vil jeg absolutt anbefale applikasjonsvirtualisering for å gjøre det til en raskere opplevelse for brukeren. Det gjør også at du kan unngå å ha så mange applikasjoner i imaget og tilby ulike brukere ulike applikasjoner.

Comments (0)

Skip to main content